Logo of Finding Cyprus a featured partner of Cyprus VIP

F.A.Q. ( Greek )

Τι είναι η κάρτα Cyprus Vip;

Είναι μία κάρτα σε μορφή συνηθισμένης πλαστικής πιστωτικής κάρτας, που επιτρέπει στον κάτοχό της να εκμεταλλευτεί προκαθορισμένα εκπτωτικά ωφελήματα σε γνωστά εστιατόρια, μπαρς, ξενοδοχεία, εμπορικά καταστήματα και πολλές άλλες υπηρεσίες που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες του καταναλωτή.

Πόσο στοιχίζει η αγορά της κάρτας αυτής και πόση διάρκεια λειτουργίας έχει;  

Η κάρτα στοιχίζει 50 ευρώ και ισχύει για ένα χρόνο από την ημέρα έκδοσής της ή 20 ευρώ και ισχύει για ένα μήνα από την ημέρα έκδοσής της. Όταν θα λάβετε την Cyprus Vip Card, το ονοματεπώνυμό σας και η ημερομηνία λήξης της θα αναγράφονται πάνω σε αυτήν. Η ημερομηνία λήξης της θα είναι ουσιαστικά στο τέλος του μήνα κατά τον οποίο η κάρτα σας εκδόθηκε ένα χρόνο πριν (π.χ.: αν η κάρτα σας αγοράστηκε και στάλθηκε σε εσάς στις 15 Ιανουαρίου 2010, τότε θα είναι σε ισχύ μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2011).

Ποιος μπορεί να αγοράσει την κάρτα αυτή;

 Οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει κάτοχος της Cyprus Vip Card. Στόχος μας είναι να μπορούν να εκμεταλλευτούν όλοι τις εκπτώσεις που προσφέρονται προς δικό τους οικονομικό όφελος. Εάν υπολογίσει κανείς ότι μπορεί να εξοικονομήσει αρκετά χρήματα ολόχρονα και όχι μόνο κατά την περίοδο των εκπτώσεων και μάλιστα σε όλους σχεδόν τους τομείς των εμπορικών συναλλαγών μας σήμερα, τότε σίγουρα είναι μια πάρα πολύ συμφέρουσα υπηρεσία. Χρήση της κάρτας αυτής μπορεί να γίνει από όλους όσους επισκέπτονται την χώρα μας, ακόμα και για τουρισμό, αλλά και γενικότερα οποιονδήποτε ξοδεύει χρήματα για οποιεσδήποτε αγορές στον τόπο μας.

Γιατί όλες αυτές οι επιχειρήσεις προσφέρουν έκπτωση στους κατόχους της Cyprus Vip Card;

Οι επιχειρηματίες που λαμβάνουν μέρος στο σχέδιο αυτό αντιλαμβάνονται ότι οι κάτοχοι της Cyprus Vip Card είναι πελάτες που ολόχρονα θα χρειαστούν τις υπηρεσίες τους. Είναι πελάτες που θα αναζητήσουν να καλύψουν βασικές ανάγκες και μη, με τον οικονομικότερο δυνατό τρόπο και είναι αυτοί που θα κινήσουν την επιχείρησή τους ακόμα και τους μήνες της χειμερινής περιόδου που η έλευση τουρισμού είναι πλέον ελάχιστη. Η δωρεάν προώθηση και διαφήμιση μιας επιχείρησης μέσα από το σχέδιο που εμείς παρέχουμε μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην αύξηση των εργασιών της. Τελικά ο κάτοχος της Cyprus Vip Card είναι αυτός που επιλέγει το πώς και που θα καταναλώσει λαμβάνοντας τα περισσότερα ωφελήματα και είναι αυτός που θα αυξήσει την εμπιστοσύνη, το κύρος και τα κέρδη μιας επιχείρησης.

Που θα μπορούσα να βρω αιτήσεις για να συμμετάσχω σε αυτό το σχέδιο, είτε διαφημίζοντας την εταιρεία μου είτε για να γίνω κάτοχος της Cyprus Vip Card;

Αιτήσεις μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας, να τις συμπληρώσετε και να τις αποστείλετε πίσω σε εμάς σε μορφή φάξ. Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε μαζί μας θα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα μας. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 70005003 και 99435135.

Από την στιγμή που θα υποβάλλω την αίτηση, πόσο θα χρειαστεί να περιμένω μέχρι να λάβω την κάρτα Cyprus Vip Card;          

H Cyprus Vip Card εκδίδεται για προσωπική χρήση. Το όνομα του κατόχου και η ημερομηνία ισχύς της κάρτας αναγράφονται στο μπροστινό μέρος. Η εκάστοτε κάρτα θα πρέπει πάντα να φέρει την υπογραφή του κατόχου της στο πίσω μέρος της. Συνήθως μέσα σε δύο με τρεις εργάσιμες ημέρες από την υποβολή της αίτησης, η κάρτα θα σας έχει παραδοθεί.

Μπορώ να παραλάβω την κάρτα μου προσωπικά αν δεν επιθυμώ να περιμένω τις ταχυδρομικές υπηρεσίες;

Όταν συμπληρώσετε την αίτησή σας υποδείξτε μας συμπληρώνοντας στην αντίστοιχη κατηγορία τον τρόπο που επιθυμείτε να σας αποσταλεί η κάρτα. Όταν η κάρτα σας είναι έτοιμη θα σας ενημερώσουμε από πού θα μπορείτε να την παραλάβετε.

Πως θα χρησιμοποιώ την Cyprus Vip Card;

Επιλέξτε από την ιστοσελίδα μας ή από τον κατάλογο των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο σχέδιο,  την υπηρεσία που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τις αγορές ή την ψυχαγωγία σας και επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις που προσφέρουν. Δείξτε την Cyprus Vip Card πριν ζητήσετε τον λογαριασμό σας και η έκπτωση θα περιλαμβάνεται στο τιμολόγιο. Παρακαλώ λάβετε υπόψη ότι κάρτες χωρίς υπογραφή κατόχου και μετά την ημερομηνία λήξης τους δεν γίνονται δεκτές. Παράλληλα, μπορεί να σας ζητηθεί να υπογράψετε το τιμολόγιο για πιστοποίηση της υπογραφής σας. 

Πόσα άτομα μπορούν να επωφεληθούν από τα εκπτωτικά ωφελήματα της Cyprus Vip Card;

Αποκλειστικά και μόνο ο κάτοχός της o οποίος θα πρέπει και να είναι παρόν κατά την πληρωμή. Σε περιπτώσεις όπως π.χ. εστιατορίων όπου γευματίζουν περισσότερα άτομα, όταν ο λογαριασμός πληρώνεται από τον κάτοχο της Cyprus Vip Card τότε ουσιαστικά επωφελούνται όλα τα άτομα της παρέας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, παρακαλώ όπως συμβουλεύεστε στην ιστοσελίδα μας το πλαίσιο «restrictions» που αφορά σε κάθε επιχείρηση που συμμετέχει στο σχέδιο, για πλήρη ενημέρωσή και αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων.

Θα μπορούσα να συστήσω μία επιχείρηση να προστεθεί στο εκπτωτικό σχέδιο της;

Φυσικά και θα μπορούσατε. Πάντοτε μας ενδιαφέρουν αξιόπιστες επιχειρήσεις ή εταιρείες  που προσφέρουν οποιασδήποτε μορφής αναβαθμισμένες υπηρεσίες. Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα ή την ηλεκτρονική διεύθυνση που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας.

Για ποιο λόγο να αγοράσω την Cyprus Vip Card. Μπορώ να διαπραγματευτώ έκπτωση μόνος μου.

Φυσικά και μπορείτε. Για κάποιους ανθρώπους όμως που δεν διαπραγματεύονται τιμές, εμείς είμαστε εδώ να τους εξασφαλίσουμε τις χαμηλότερες δυνατόν τιμές, και να διευρύνουμε τις επιλογές του καταναλωτή. Επιπλέον, οι εκπτώσεις που εμείς έχουμε διαπραγματευτεί λειτουργούν σε μία τελείως διαφορετική βάση, εξασφαλίζοντας στον επιχειρηματία περισσότερη πελατεία, καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Υπάρχουν επιχειρήσεις που δεν μπορούν να προσφέρουν μεμονωμένα εκπτωτικά ωφελήματα.

Εάν προμηθευτώ την κάρτα Cyprus Vip, θα εξοικονομήσω τόσα ώστε η αγορά της να είναι συμφέρουσα;

Πραγματικά πιστεύουμε πως καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα επιλογών για τον καταναλωτή σε προϊόντα που αγοράζει σε καθημερινή και μηνιαία βάση. Η κάρτα αυτή δεν αποτελεί προνόμιο για συγκεκριμένες υπηρεσίες που λίγοι έχουν την πολυτέλεια να χρησιμοποιήσουν. Από ‘κει και πέρα εξαρτάται από τον κάτοχό της και πόσο συχνά την παρουσιάζει. Δεν θα χρειαστεί για παράδειγμα να δειπνήσετε πολλές φορές τον χρόνο σε εστιατόρια για να βγουν τα έξοδα κόστους της κάρτας σας. Κι αυτά είναι μόνο τα εστιατόρια.  Ουσιαστικά σας δίνεται η δυνατότητα να την χρησιμοποιείτε σε πάρα πολλούς τομείς της καθημερινότητάς σας.

Όταν χρησιμοποιώ την κάρτα Cyprus Vip πως μπορώ να πληρώνω τον λογαριασμό μου;

Η Cyprus Vip Card δεν επηρεάζει τον τρόπο πληρωμής σας για αγαθά ή υπηρεσίες. Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα ή επιταγή μπορείτε να το κάνετε εάν η επιχείρηση δέχεται πιστωτικές κάρτες ή επιταγές. Υπάρχουν περιπτώσεις που προσφέρεται περισσότερη έκπτωση όταν το ποσό εξόφλησης λογαριασμού είναι τοις μετρητοίς. Λεπτομέρειες μπορείτε πάντοτε να βρείτε στη ιστοσελίδα μας όπου δίνονται τέτοιου είδους πληροφορίες ξεχωριστά για κάθε επιχείρηση.

Μπορώ να χρησιμοποιώ την κάρτα Cyprus Vip  κατά την περίοδο των εκπτώσεων;

 Τα εκπτωτικά ωφελήματα που παρέχονται από την Cyprus Vip Card δεν συντρέχουν κατά τις περιόδους εκπτώσεων των εμπορικών καταστημάτων και δεν ισχύουν εάν η αγορά του προϊόντος έχει γίνει σε περίοδο εκπτώσεων και πιθανή αλλαγή ή επιστροφή τους πραγματοποιείται μετά την λήξη αυτών. Μπορείτε πάραυτα να βρείτε στη ιστοσελίδα μας σχετικές πληροφορίες ξεχωριστά για κάθε επιχείρηση και να ενημερωθείτε για τους περιορισμούς που δίνονται.

Τι γίνεται όταν έχω να εκφράσω κάποιο παράπονο που αφορά το σχέδιο εκπτωτικών ωφελημάτων της Cyprus Vip Card;

Παρακαλώ ενημερώστε μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να διευθετήσουμε τυχόν παράπονό σας αναφορικά με το θέμα αυτό.