Logo of Finding Cyprus a featured partner of Cyprus VIP

Χρειάζεσαι ένα 'extra' εισόδημα?

Αγαπητέ / ή Φίλε / η,

Σε ευχαριστούμε πού επισκέφθηκες την ιστοσελίδα μας. Αν είσαι άτομο δυναμικό, κοινωνικό, με αυτοπεποίθηση και με ευχάριστη προσωπικότητα πιθανόν να είσαι ένα από τα άτομα πού θα έχει σύντομα την τύχη να συνεργαστεί μαζί με όλη μας την ομάδα στο Σχέδιο της Cyprus Vip Card. Μην διστάσεις να δώσεις στον εαυτό σου ίσως την πρώτη ευκαιρία να εξασφαλίσει ακόμη ένα επιπλέον ουσιαστικό εισόδημα, χωρίς καθόλου κουραστική και επίμονη εργασία, χωρίς οποιοδήποτε πιεστικό ωράριο και ιδίως χωρίς κανένα χρηματικό ή επιχειρηματικό ρίσκο.

Δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις γνωριμίες σου σωστά, έντιμα και έξυπνα. Αφιέρωσε λίγο από τον ελεύθερο σου χρόνο, είτε στην καφετέρια πού συχνάζεις, είτε στο γυμναστήριο πού ασκείσαι, είτε στο χώρο πού εργάζεσαι ή ακόμη και μέσον του προσωπικού σου υπολογιστή (face book …) και θα σε ευχαριστούν τόσο τα άτομα τα οποία θα επιλέξεις να γίνουν Μέλη μας όσο και οι Επιχειρήσεις με τις οποίες θα μας φέρεις σε επαφή για να γίνουν Συνεργάτες μας. Ένα σχέδιο, πού επιβάλλεται, στους δύσκολους ιδίως καιρούς, πού αυτή την περίοδο, όλοι μας σχεδόν διανύουμε. Η πρωτοφανής παγκόσμια οικονομική κρίση πού κτύπησε και μαστίζει τα πλείστα νοικοκυριά και τις περισσότερες επιχειρήσεις, στον τόπο μας, μάς προβληματίζει έντονα και σας εισηγούμαστε ένα σχέδιο όπου όλοι κερδίζουν και εξοικονομούν εκατοντάδες ή ακόμη και χιλιάδες ευρώ, κάθε χρόνο, αρκεί ο καθένας από εμάς Μέλος, Συνεργάτης, Πωλητής ή Μεσολαβητής να αντιληφθεί την σημασία και τα οφέλη πού μπορούμε όλοι να έχουμε αν δημιουργηθεί μια αμοιβαία δυνατή εμπορική και συναλλαγματική ή και γιατί όχι ακόμη και φιλική σχέση μεταξύ μας.

Σου παρέχομε λοιπόν, αγαπητέ/ή φίλε/η ΔΥΟ επιλογές για ένα επιπλέον εισόδημα. Η ευκαιρία πού σου προσφέρεται είναι μοναδική. Το γιατί, αρκεί να συγκεντρωθείς στην πιο κάτω επεξήγηση του τρόπου λειτουργίας της επιχείρησης μας και τότε είμαστε σίγουροι ότι θα καταλάβεις το πόσο απλό και εύκολο είναι να αποκτήσεις αυτό το ``extra`` εισόδημα.      

Η Cyprus Vip Card είναι μία κάρτα σε μορφή συνηθισμένης πλαστικής πιστωτικής κάρτας όπου αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του κατόχου και η ημερομηνία λήξεως της. Το κόστος της είναι €50 και ισχύει για ένα ολόκληρο χρόνο ή €20 και ισχύει μόνο για ένα μήνα από την ημέρα έκδοσης της, αναλόγως το τι επιθυμεί ο κάθε ενδιαφερόμενος. Η κάρτα αυτή επιτρέπει στον κάτοχό της να εκμεταλλευτεί προκαθορισμένα εκπτωτικά ωφελήματα σε γνωστά εστιατόρια, μπαρ, ξενοδοχεία, εμπορικά καταστήματα, ιατρικά κέντρα και πολλές άλλες υπηρεσίες που καλύπτουν τις καθημερινές μας ανάγκες.

Στόχος μας είναι να μπορούν να εκμεταλλευτούν όλοι οι Κύπριοι τις εκπτώσεις που προσφέρονται προς δικό τους οικονομικό όφελος. Φυσικά δεν αποκλείουμε τις άλλες εθνικότητες που μπορεί να είναι πλέον μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου, είτε εργάζονται εδώ, είτε είναι φοιτητές ή ακόμη και τουρίστες που επισκέπτονται το νησί μας και γενικά οποιονδήποτε ξοδεύει χρήματα για αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών από επιχειρήσεις πού είναι Συνεργάτες μας, όχι μόνο στον τόπο μας αλλά ακόμη και σε ορισμένα ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

H Cyprus Vip Card εκδίδεται μόνο για προσωπική χρήση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά από τον κάτοχο της. Ο αριθμός και το όνομα του κατόχου της κάθε κάρτας καταγράφονται στα δικά μας αρχεία και συλλέγουμε επίσης διάφορες άλλες χρήσιμες πληροφορίες όπως διεύθυνση, e-mail και αριθμό κινητού τηλεφώνου για ενημέρωση και επαφή για καλύτερη εξυπηρέτηση ή επίλυση πιθανών προβλημάτων. Η εκάστοτε κάρτα θα πρέπει πάντα να φέρει την υπογραφή του κατόχου της στο πίσω μέρος της για να είναι έγκυρη.

Η επιλογή της επιχείρησης πού κάποιο Μέλος μας επιθυμεί να κάνει την αγορά του μπορεί να γίνει μέσον της ιστοσελίδας μας ή από το βιβλιαράκι – οδηγό των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο σχέδιο μας τον οποίο οδηγό η εταιρεία μας προσφέρει δωρεάν σε όλους, Συνεργάτες και Μέλη. Αρκεί το Μέλος μας να υποδείξει την κάρτα του πριν ζητήσει τον λογαριασμό και κάνει την αγορά του και η έκπτωση που θα επωφεληθεί θα συμπεριλαμβάνεται στο τιμολόγιο. 

Αποκλειστικά και μόνο, ο κάτοχός της κάρτας μπορεί να την χρησιμοποιεί, o οποίος θα πρέπει να είναι παρόν κατά την πληρωμή. Σε περιπτώσεις όπως π.χ. εστιατορίων όπου γευματίζουν περισσότερα άτομα, όταν ο λογαριασμός πληρώνεται από τον κάτοχο της κάρτας τότε ουσιαστικά επωφελούνται όλα τα άτομα της παρέας.

Κάποιος θα μπορούσε φυσικά να διερωτηθεί για πιο λόγο να αγοράσει την κάρτα και να μην  διαπραγματευτεί τις εκπτώσεις μόνος του. Δυστυχώς, ακόμη και σήμερα, παρόλα τα τεράστια οικονομικά προβλήματα πού αντιμετωπίζουν τα πλείστα νοικοκυριά, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε την συνήθεια και γενικά την νοοτροπία να μην διαπραγματευόμαστε ούτε και να ζητούμε εκπτώσεις στις καθημερινές μας αγορές. Αυτός βασικά είναι και ο πιο σημαντικός ρόλος του οργανισμού μας όπου με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, εργαζόμαστε με τον πιο επαγγελματικό και αποτελεσματικό τρόπο για να εξασφαλίζουμε τις χαμηλότερες δυνατόν τιμές για τις χιλιάδες καταναλωτές πού μας έχουν είδη εμπιστευθεί και έχουν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα γίνει Μέλη μας.  

Η κάρτα αυτή αποτελεί προνόμιο για συγκεκριμένες υπηρεσίες που λίγοι έχουν την πολυτέλεια να χρησιμοποιήσουν. Από `κει και πέρα εξαρτάται από τον κάτοχό της και πόσο συχνά την παρουσιάζει. Δεν θα χρειαστεί για παράδειγμα να δειπνήσει κάποιος παρά μόνο μια φορά με την παρέα του σε ένα εστιατόριο για να βγουν τα έξοδα κόστους της κάρτας του. Κι` αυτά είναι μόνο τα εστιατόρια. Ουσιαστικά, δίνουμε την δυνατότητα σε όλους να την χρησιμοποιούν σε πάρα πολλούς τομείς της καθημερινότητάς μας.

Πιο κάτω μπορείτε εύκολα να διακρίνετε δείγματα από ορισμένες κατηγορίες επιχειρήσεων που συνεργαζόμαστε καθώς επίσης και το πολύ σημαντικό ποσοστό των εκπτώσεων πού μπορούν να προσφέρουν στα Μέλη μας οι διάφοροι Συνεργάτες μας κατά την διάρκεια ενός ολόκληρου χρόνου και όχι μόνο κατά την περίοδο των εκπτώσεων ή των προσφορών. Επικεντρωθείτε για παράδειγμα στα τρία τιμολόγια όπου ένα από τα Μέλη μας έκανε τρεις αγορές από επιχειρήσεις Συνεργάτες μας, στην Πάφο, σε διάστημα μόνο δύο ημερών, για να διαπιστώσετε πόσο εύκολα εξοικονόμησε €41.48 χρησιμοποιώντας και υποδεικνύοντας απλώς και μόνο την Κάρτα του κατά την ώρα πληρωμής στα ταμεία των συγκεκριμένων επιχειρήσεων.

Aν πραγματικά έχεις πιστέψει ότι είναι τόσο εύκολο να πείσεις τους φίλους σου, συγγενείς, συναδέλφους, γνωστούς και ακόμη άγνωστους να αγοράσουν την κάρτα μας τότε τηλεφώνα μας στο 70005003 ή στείλε μας e-mail στο info@cyprusvipcard.com και αμέσως θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.

Συντοχρόνως, σας δίνεται και η ευκαιρία, να μας συστήσετε επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενταχθούν στο ξεχωριστό μας αυτό εκπτωτικό σχέδιο. Σε αυτήν την περίπτωση το δικό σας οικονομικό όφελος θα είναι ακόμη μεγαλύτερο διότι η τιμή πού χρεώνεται κάποια επιχείρηση η οποία αποφάσισε να την προωθήσουμε και να την προβάλουμε μέσον του δικού μας τρόπου είναι €50 και αυτό το ποσό πληρώνεται μόνο μια φορά και ισχύει για ένα ολόκληρο χρόνο. Με αυτό το ποσό ο επιχειρηματίας γίνεται Συνεργάτης μας και του παρέχουμε διαφήμιση στην ιστοσελίδα μας με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, χάρτη και πολλές χρήσιμες πληροφορίες καθώς επίσης και άμεση πρόσβαση από τη δική μας στην δική του ιστοσελίδα (αν και εφόσον διαθέτει φυσικά). Πέραν τούτου, γίνεται και μια καταχώρηση στον διαφημιστικό μας βιβλιαράκι - οδηγό με λογότυπο και πληροφορίες που αφορούν την επιχείρηση του. Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα προσφέρεται Δωρεάν και μια κάρτα Μέλους για τον κάθε επιχειρηματία πού επιθυμεί να γίνει Συνεργάτης μας, αποκλειστικά και μόνο για δική του χρήση, όπου και αυτός, με την σειρά του, χρησιμοποιώντας την στις δικές του προσωπικές συναλλαγές και / ή αγορές από τις επιχειρήσεις πού συνεργαζόμαστε θα αντιληφθεί το μέγεθος των λεφτών πού μπορεί να εξοικονομά, ενισχύοντας και ενδυναμώνοντας ταυτοχρόνως την όλη μας προσπάθεια.   

Αξίζει δε να σας αναφέρουμε ότι οποιοδήποτε Μέλος ή Συνεργάτη μάς υποδείξετε, εκτός του 50% της προμήθειας που εσείς προσωπικά θα επωφεληθείτε άμεσα, τα άτομα αυτά και οι επιχειρήσεις καταγράφονται στο δικό σας ``portofolio`` το οποίο σας παρέχεται αναλυτικά κάθε τρεις μήνες και μελλοντικά όσοι πιθανόν επιθυμούν να συνεχίσουν την συνεργασία με την εταιρεία μας και να ανανεώσουν τις μεταξύ μας συμφωνίες, όλα τα δικαιώματα και προμήθειες πού έχετε κερδίσει, τον πρώτο χρόνο, διαφυλάσσονται αποκλειστικά και πάλι για το δικό σας όφελος για όσο χρονικό διάστημα ανανεώνονται τόσο τα συμβόλαια με τους Συνεργάτες όσο και οι κάρτες με τα Μέλη μας. Σας παρέχεται τριμηνιαία αναλυτική κατάσταση των δικών σας Μελών ή Συνεργατών και κανένας από αυτούς δεν μπορεί να ξανά ανανεώσει συμφωνία μέσον τρίτου ατόμου ή ακόμη απευθείας μαζί μας, Αυτό διαφυλάσσει και εγγυάται το δικό σας συμφέρον καθώς ο στόχος μας δεν είναι να πάρετε κάποιες προμήθειες και μετά να εγκαταλείψετε την προσπάθεια σας. Επενδύουμε σε εσάς και προστατεύουμε αμερόληπτα τόσο τα συμφέροντα τα δικά σας όσο και όλων των Μελών και Συνεργατών μας. Στόχος μας είναι Μέλη και Συνεργάτες να έχουν όλοι με την σειρά τους το δικό τους οικονομικό όφελος έτσι ούτως ώστε να μην έχουν καμία πλέον αμφιβολία για την επιτυχία της όλης προσπάθειας μας. Με αυτό τον τρόπο θα επιθυμούν οι ίδιοι να διατηρήσουμε και μελλοντικά την συνεργασία μας και συνεπώς τα δικά σας εισοδήματα θα είναι σταθερά και εγγυημένα χρόνο με το χρόνο. Ταυτοχρόνως, σας δίνεται και η δυνατότητα και το κίνητρο να αυξάνετε τα εισοδήματα σας, επί μονίμου βάσεως, βρίσκοντας συνεχώς και νέα άτομα πού θέλουν να αγοράσουν την κάρτα μας και / ή επιχειρήσεις πού επιθυμούν να ενταχθούν στο σχέδιο μας.         

Έντυπα Αιτήσεων για άτομα πού θέλουν να γίνουν Μέλη μας ή Επιχειρήσεις πού θέλουν να γίνουν Συνεργάτες μας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας, να τις συμπληρώσετε και να τις αποστείλετε πίσω σε εμάς είτε σε μορφή fax στο 26948897 είτε με e-mail στο  info@cyprusvipcard.com

Για όρους, τρόπους πληρωμής, συνθήκες εργασίας και πιθανά εκπαιδευτικά σεμινάρια που κάποιοι απο εσάς πιθανών να επιθυμούν να παρακολουθήσουν, για καλυτερη γνωριμία της επιχείρησής μας και τον τρόπο προώθησής των πωλήσεων,  παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα της εταιρείας μας 70005003 (ώρες γραφείου) ή 99435135 ή στο e-mail  info@cyprusvipcard.com και αμέσως θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.